Over ons

Over ons

Wie zijn we

CROSSPRODUCTIONS


Crossproductions beschikt over een jarenlange ervaring met het produceren van professionele film en bedrijfsvideo. Als all-round audiovisueel productiehuis zijn we vooral gespecialiseerd in de realisatie van kwalitatieve bedrijfsfilms, publicitaire films, reportages, documentaires en webvideo.

In Crossproductions vindt u een professionele partner met een uitgebreid palmares in een breed scala aan onderwerpen en sectoren..

DRONEPRODUCTIONS


Als onderdeel van Crossproductions staat Droneproductions voor professionele drone en video producties. Onze drones worden ingezet voor bedrijfsfilms, evenementen, tv commercials, film en televisie, maar ook technische inspecties behoren tot de mogelijkheden.

Onze gecertifieerde drone piloten beschikken over de nodige licenties

Klasse 1A en Klasse 2. Wij passen bij elke opdracht steeds de wettelijke procedures toe en werken met gehomologeerde toestellen, zowel voor hoogwaardige foto’s als voor video.

PAUL LACROIX


Cineast sinds meer dan 30 jaar,

waarvan ruim 14 jaar commercieel actief

in het zelfstandig productiehuis Crossproductions, als realisator van

videocontent voor tv, events, websites en social media. Naast reportagewerk in opdracht van bedrijven en andere organisaties, producent van filmprojecten in eigen beheer. Zowel kortspeelfilms als documentaires gerealiseerd door Paul Lacroix kregen meermaals nationale en internationale erkenning en vele, ook internationale prijzen.

We maken graag tijd voor een kennismakingsgesprek. Je ontvangt daarna vrijblijvend een op maat uitgewerkt voorstel in lijn met jouw wensen en je budget.